• Inici
  • S’inicia la segona dosi de la vacuna a la Regió Sanitària de Terres de l’Ebre

S’inicia la segona dosi de la vacuna a la Regió Sanitària de Terres de l’Ebre

20/01/2021 08:39

La Residència de Natzaret de Móra d’Ebre ha estat la primera en rebre la segona dosi de la vacuna contra la Covid-19

La Regió Sanitària de Terres de l'Ebre ha iniciat l'administració de la segona dosi de la vacuna contra la Covid-19. Ha estat a la Residència Natzaret de Móra d'Ebre, precisament mateixa residència on es va administrar per primera vegada la vacuna.

La primera usuària a rebre la segona dosi de la vacuna ha estat Antònia Sedó, de 93 anys, qui precisament ja va ser la primera a rebre la primera dosi de la vacuna de Pfizer contra la Covid-19 el passat 27 de desembre. El segon en rebre la vacuna ha estat Lluis Avinyó, de 80 anys.

Rosa Pino, psicòloga del centre i primera professional en rebre la primera dosi de la vacuna, també ha rebut la segona dosi. Avui a la residència Natzaret de Móra d'Ebre s'han vacunat amb aquesta segona dosi 55 residents i 29 treballadors.

A la Regió Sanitària de Terres de l'Ebre, pel que fa a vacunació, fins avui s'han administrat en població de residències 1.350 dosis, mentre que 2.847 dosis han estat per a professionals i treballadors tant de centres residencials com de centres sanitaris. El total de vacunats puja, doncs, a 4.197 a tota la Regió.

 

Tortosa, 19 de gener de 2021