• Inici
  • Comença a administrar-se la segona dosi de la vacuna contra la covid-19 a la Regió Sanitària Lleida

Comença a administrar-se la segona dosi de la vacuna contra la covid-19 a la Regió Sanitària Lleida

18/01/2021 14:42
  • La vacuna s’ha administrat a 66 persones que viuen i treballen a la Residència Balàfia 1 de Lleida i en les properes setmanes es farà en la resta de centres de la regió

 

Avui s’ha administrat per primer cop la segona dosi de la vacuna contra la covid-19 a la Regió Sanitària Lleida. La injecció de la vacuna ha tingut lloc a la Residència per a gent gran Balàfia 1 de la ciutat de Lleida, on han rebut la segona dosi 52 residents i 14 treballadors i treballadores.

Entre les persones vacunades avui en aquesta residència lleidatana hi ha la Milagros Garcia, de 79 anys, que el passat 27 de desembre va ser la primera persona a rebre el vaccí a la Regió Sanitària Lleida. També s’ha vacunat Sogues Solé, de 51 anys, treballadora del centre i primera professional a qui es va administrar la vacuna.

Aquest és el primer dels 114 centres residencials de gent gran, discapacitats i salut mental que rebran la segona dosi de la vacuna en les properes setmanes. Entre avui i dimecres, ho faran les persones que viuen i treballen en  residències dels municipis de Lleida, Almacelles, Alcarràs, Barbens i Guissona.

 

Lleida, dilluns 18 de gener de 2021