• Inici
  • S’administra la segona dosi de la vacuna contra la Covid-19 a la residència Mare de Déu de la Mercè de Tarragona

S’administra la segona dosi de la vacuna contra la Covid-19 a la residència Mare de Déu de la Mercè de Tarragona

18/01/2021 14:28

Lourdes Julià, auxiliar d’infermeria del centre que fa tres anys que hi treballa és la primera persona sanitària en rebre la segona dosi a la Regió Sanitària Camp de Tarragona

 La Regió Sanitària Camp de Tarragona ha iniciat la vacunació de la segona dosi contra la Covid-19 avui dilluns, 18 de gener a la residència Mare de la Mercè de Tarragona.

La primera en rebre la segona dosi de la vacuna ha estat la Lourdes Julià, auxiliar administrativa de 29 anys, que fa tres anys que treballa al centre. Pel que fa a la primera resident en rebre la segona dosi de la vacuna Pfizer ha estat la Pepita Duch de 97 anys que fa 15 anys que resideix al centre.

La primera resident vacunada el passat 27 de desembre, la Teresa Soria, no ha pogut rebre la segona dosi donat que actualment la planta en què es troba està sota aïllament preventiu, motiu que desaconsella la vacunació.

Avui a la residència Mare de Déu de la Mercè de Tarragona s’han vacunat amb la segona dosi 43 resident i 27 treballadors.

A la Regió Sanitària Camp de Tarragona, pel que fa a vacunació, a data d’avui s’han administrat en població de residències 2.671 dosis, mentre que 7.815 dosis han estat per a professionals i treballadors tant de centres residencials com de centres sanitaris.

 

Tarragona, 18 de gener de 2021