• Inici
  • La campanya de vacunació de la Covid-19 arranca aquesta setmana a la comarca d’Anoia

La campanya de vacunació de la Covid-19 arranca aquesta setmana a la comarca d’Anoia

14/01/2021 11:50

A la regió sanitària de la Catalunya Central s’han vacunat 1204 persones en la primera setmana de campanya

Aquesta setmana comença la vacunació a la comarca d’Anoia a residències i a professionals de la sanitat que treballen a primera línia. Avui dilluns ja han arribat les primeres 975 dosis per fer front també als primers dies de vacunació. Un equip amb una vintena de professionals sanitaris i administratius de suport ha organitzat els calendaris de vacunació que a Anoia abasten dos grans col·lectius. Per un costat es vacunes residències, tant usuaris i usuàries com els seus professionals. Per altre costat es vacunen també professionals sanitaris de primera línia, ja sigui de centres de primària com hospitals.

La campanya de vacunació entra així a totes les comarques de la regió sanitària de la Catalunya Central que va arrancar el dia 27 a Manresa i que durant la primera setmana es va centrar en Bages-Berguedà mentre es formaven professionals i arribava tot el material necessari per poder ampliar l’àmbit de vacunació. En la primera setmana, la regió sanitària va vacunar 1.204 persones essencialment a residències.

CONVOCATÒRIA ALS MITJANS DE COMUNICACIÓ

PRIMERA SETMANA DE VACUNACIÓ A ANOIA

5 DE GENER DE 2021
Mitjans gràfics

15:30H
CAP ANOIA
Passeig Mossèn Jacint Verdaguer, 170, 08700 Igualada


Atenció a mitjans a l’exterior de la Residència

09:00H
RESIDÈNCIA FUNDACIÓ SANITÀRIA SANT JOSEP
Passeig Mossèn Jacint Verdaguer, 31, 08700 Igualada

*Per tal de poder coordinar l’atenció a mitjans, cal que confirmeu assistència.
**No es pot ubicar el punt on es fa l’emmagatzematge de vacunes, per la qual cosa us demanarem que signeu un certificat de confidencialitat.