• Inici
  • L’Agència de Salut Pública de Catalunya, premiada pel Consell Social de la UdL per la gestió de la COVID-19

L’Agència de Salut Pública de Catalunya, premiada pel Consell Social de la UdL per la gestió de la COVID-19

24/11/2020 10:12

El Consell Social de la Universitat de Lleida (UdL) ha guardonat de forma extraordinària l’Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPC) per la seva gestió de la pandèmia de COVID-19 a Ponent, en els seus premis anuals a empreses. En la tercera edició d'aquests guardons, que normalment s'atorguen a dos firmes que col·laboren amb la Universitat, el jurat n’ha afegit una tercera per posar en valor la tasca de l’ASPC en un moment excepcional com l’actual.

La subdirectora regional a Lleida i Alt Pirineu i Aran de l’Agència, Mercè Bieto, ha recollit avui el premi de la mà del rector de la Universitat, Jaume Puy, i el president del Consell Social, Delfí Robinat. El guardó reconeix, en paraules de la secretària del Consell Social, Conxita Villar, "la gestió, esforç i compromís de l'Agència de Salut Pública davant de la COVID-19". A més, recorda que "col·labora amb les facultats de Medicina i d'Infermeria i Fisioteràpia de manera constant i estreta".

Els altres premis són per a Semillas Batlle S.A.(Molins de Rei) i Comercial Godó S.L. (Igualada). També s’ha guardonat 9 graduades i graduats de la UdL pels seus treballs de final de grau (TFG), cinc noies i quatre nois.

L'objecte d'aquests premis, que no comporten cap assignació econòmica, "és posar en valor la col·laboració activa i el compromís d'empreses públiques i privades amb la UdL", recorda Villar. Les tres guardonades en l'edició d'enguany les han escollit entre una setantena de candidates.

Premi Consell Social

Premiats Consell Social

Imatge, d’esquerra a dreta:

Ángel del Río Monge, cap del Servei de Salut Pública a Lleida i Alt Pirineu i Aran

Divina Farreny, gerent de la Regió Sanitària Lleida i Regió Sanitària Alt Pirineu i Aran

Mercè Bieto Masip, subdirectora regional de l’ASPC a Lleida i Alt Pirineu i Aran

Delfí Robinat, president del Consell Social de la UdL

Jaume Puy, rector de la Universitat de la UdL