• Inici
  • El Punt d’Atenció Continuada Alt Berguedà recupera l’horari nocturn i l’obertura els caps de setmana i festius

El Punt d’Atenció Continuada Alt Berguedà recupera l’horari nocturn i l’obertura els caps de setmana i festius

A partir de dilluns, el centre funcionarà cada dia de les 20 a les 8 hores i els caps de setmana i festius estarà obert les 24 hores del dia

04/09/2020 14:05

L’Institut Català de la Salut a la Catalunya Central recupera a partir del dilluns, 7 de setembre, el funcionament habitual del Punt d’Atenció Continuada (PAC) Alt Berguedà ubicat al CAP Guardiola de Berguedà. El centre obrirà cada dia en horari nocturn, de les 20 a les 8 hores i els caps de setmana i festius funcionarà les 24 hores del dia.
L’Equip que atendrà la ciutadania de l’Alt Berguedà, en aquest horari, estarà format per professionals d’infermeria i de medicina que s’aniran alternant durant la setmana.


Evitar els desplaçaments al CAP

Amb la voluntat d’evitar els desplaçaments innecessaris als centres d’atenció primària, en el moment actual es fa una crida a utilitzar el telèfon, l’opció Com et podem ajudar, contacteu amb mi del web de programació de visites o la consulta virtual. Els professionals de l’ICS a la Catalunya Central recorden la importància de donar-se d’alta a l’aplicació La Meva Salut, per tenir accés a totes les dades i a les consultes en línia (l’eConsulta i la videoconsulta).

L’alta a LMS es pot sol·licitar omplint la Sol·licitud d'alta per accedir a La Meva Salut.

En cas que els professionals recomanin una atenció presencial es recordaran a la ciutadania les indicacions següents: l’ús de la mascareta és obligatori; els acompanyants només es permeten en casos imprescindibles; cal arribar a l’hora de la visita indicada, no abans; cal seguir la senyalització i les indicacions dels professionals, cal rentar-se les mans sovint i respectar la distància de seguretat.