Pa de pessic

Ingredients (per 8 porcions)

  • 125 g de farina fluixa o de rebosteria
  • 125 g de sucre
  • 4 ous
  • pell d'una llimona ratllada
  • 1 cullerada sopera de llevat en pols
  • 1-2 cullerades soperes d’oli d’oliva verge
pa de pessic

Preparació

  1. Posar a escalfar el forn a 180ºC.
  2. Batre el sucre, els ous i la ratlladura de llimona fins a muntar l'ou.
  3. Barrejar la farina amb el llevat.
  4. Pintar el motlle amb l'oli i empolvorar amb una mica de farina.
  5. Barrejar homogèniament la farina i la mescla d'ou muntat i llimona.
  6. Posar al forn uns 30 minuts i punxar al centre per assegurar-se que estigui cuit. Si no ho està, deixar uns minuts més i tornar a comprovar.
  7. Deixar refredar i llest per menjar.

 

Adaptada de: la cuina de sempre

Data d'actualització:  14.05.2015