Llet merengada

Ingredients (per a 4 persones)

  • 1 l de llet semidesnatada
  • 4 clares d'ou
  • 300 g de sucre
  • 1 branca de canyella
  • 20 g de canyella en pols
  • Ratlladura de pell d'una llimona sencera
Llet merengada

Preparació

  1. Posar a bullir la llet amb la ratlladura de llimona i la branca de canyella.
  2. Quan bulli, deixar 5 minuts, retirar del foc, deixar refredar i colar.
  3. En un recipient a part, batre les clares d’ou amb una gota de llimona fins al punt de neu.
  4. Afegir a les clares, lentament, la llet freda i el sucre.
  5. Homogeneïtzar, repartir en copes i posar al congelador fins que adquireixi textura de granissat.
  6. Servir ben fred i empolvorar una mica de canyella en pols per damunt.
Data d'actualització:  14.05.2015