Acrilamida en aliments
Aliments per a tothom, una prioritat suprema
Al·lèrgens a la restauració
Anisakis
Claus per elaborar amb seguretat preparats d'arrós i peix cru
Complements alimentosos Fes-ne un consum responsable
Comproveu la caducitat dels aliments
Consells de seguretat alimentària per a la gent gran
El rentat de verdures i fruites Pas a pas
Els ous
Listeriosi - Consells de seguretat alimentària
Fals mite: L'anisakis es pot eliminar amb el vinagre
Fals mite: Cal rentar els ous abans d’utilitzar-los
Fals mite: A casa no ens intoxicarem mai
Fals mite: Diu que és al·lèrgic però si en menja una mica no crec que li passi res
Fals mite: El fred ho mata tot
Fals mite: El menjar cuinat no cal que el guardem a la nevera d’un dia per l’altre
Fals mite: Els additius d'ús alimentari són nocius per a la salut
Fals mite: Els aliments contaminats es veuen a simple vista
Fals mite: Els aliments crus són més saludables
Fals mite: Els aliments curen malalties
Fals mite: Els aliments frescos són tan naturals que els podem consumir sense cap precaució
Fals mite: Els aliments no envasats no cal que portin informació alimentària
Fals mite: Els microones són perillosos
Fals mite: Els productes artesans o els dels petits establiments no són segurs, ningú els controla
Fals mite: Els productes congelats no alimenten com els productes frescos
Fals mite: En la producció del pollastre s'usen moltes hormones
Fals mite: Escalfant al gust un aliment preparat amb antelació garantim la seva seguretat
Fals mite: És fàcil distingir els bolets comestibles dels que són tòxics
Fals mite: Hi ha aliments bons i aliments dolents
Fals mite: La fruita s'ha de pelar
Fals mite: La prova de l’all és infal·lible!
Fals mite: No té cap risc menjar mol·luscs crus o poc fets al vapor
Fals mite: Quan ens fem adults ja no hem de beure més llet
Fals mite: Si manipulem aliments amb guants, no hi ha cap perill
Garantir la seguretat dels aliments que preparem
Junts, aliments amb garantia
La informació nutricional a l’etiqueta dels aliments. Saps de què ens informa? Saps interpretar-la?
#lestracescompten
#lestracescompten
Menja peix cru o poc fet amb seguretat
Peix i marisc
Prou malbaratar aliments
Quatre normes per garantir la seguretat dels aliments que preparem
Recol·lecció de bolets. Recomanacions per prevenir-ne les intoxicacions.
Recomanacions per elaborar dinars de carmanyola
La legionel·losi. Què cal saber-ne?