Els camps marcats amb * són obligatoris.

Informació bàsica de protecció de dades personals 

Informació bàsica sobre protecció de dades Identificació del tractament: "Registre d'actuacions formatives i informatives del Departament de Salut "
Responsable del tractament: Secretaria General. Departament de Salut. Travessera de les Corts, 131-159, 08028 Barcelona. 
Finalitat: Gestionar la tramesa d'informació, inscripció i avaluació de sessions informatives i de formació pròpies del Departament de Salut, en què es facilita la inscripció a través d'un formulari Gencatform.
Legitimació: consentiment de la persona interessada. La persona interessada pot retirar el consentiment en qualsevol moment. Missió realitzada en interès públic o en l'exercici de poders públics.
Destinataris: Unitats del propi Departament de Salut. Les dades també es poden comunicar als encarregats de tractament que actuïn per compte del responsable del tractament.
Drets de les persones interessades: podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament, dret a l’oblit, dret a la portabilitat de les dades i sol·licitud de limitació, presentant un escrit adreçat a la Secretaria General (Departament de Salut. Travessera de les Corts, 131-159, 08028 Barcelona) o mitjançant la petició genèrica disponible a la pàgina web del Departament de Salut. Heu d’indicar clarament a la vostra sol·licitud quin o quins drets exerciu. 
Informació addicional: si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.