Ho seguirem donant tot

Com donem a conèixer als joves la importància de la COVID-19?

Si alguna cosa s’ha demostrat davant la difícil situació a què ens ha conduit la COVID-19, és que, si lluitem plegats i ens ho proposem, al final, sempre hi sortim guanyant. I la força dels joves és fonamental en aquesta lluita.

La iniciativa Ho seguirem donant tot neix amb la vocació que els joves que s’estan deixant la pell per contribuir amb el seu esforç a superar la pandèmia puguin compartir la realitat a la qual ens té sotmesa aquesta malaltia amb la resta de  joves del país, que també n’estan patint les conseqüències.

Una iniciativa 100% jove, perquè està feta per joves, adreçada a joves i conduïda per joves.

Per dur-la a terme, 6 influencers de prestigi entre la gent jove es van desplaçar a diferents hospitals de Catalunya per entrevistar joves sanitaris, que els van explicar de primera mà tot el que han viscut i han sentit durant els mesos que han hagut de fer front a la COVID-19.

I després?

Per tal de fer arribar aquesta experiència a la resta de joves, els influencers van compartir en els seus perfils les anècdotes, vivències i experiències sorgides d’aquestes emocionants trobades, amb l’objectiu de compartir aquest coneixement amb els seus seguidors, alhora que els convidaven a continuar donant-ho tot en aquesta lluita contra el virus per, entre tots, posar fi com més aviat millor a aquesta situació.

Si tu ets un d’aquests joves que també vol saber més sobre aquesta iniciativa, descobreix-la aquí.