Campanya hàbits saludables

"Fer salut cada dia és molt important" és una campanya de promoció d’estils de vida saludables centrada en l’alimentació i l’activitat física i adreçada tant a població adulta com a infants. La campanya parteix d’una iniciativa i del finançament de la Asociación Española de Fabricantes de Yogur. Els continguts i missatges de la campanya han estat assessorats per l’Agència de Salut Pública de Catalunya.

Els eixos de la campanya posen especial accent en les recomanacions d’alimentació i d’activitat física que presenten una elevada evidència científica:

• Consum diari de fruita fresca i verdura variada (5 peces al dia: 3 fruites i 2 verdures). (Només un 11,7% de la població adulta menja les 5 racions de fruita i verdura diàries recomanades.)
• Promoure un estil de vida actiu (mínim 30’ per a adults i 60’ per a infants al dia). (Encara més d’un 30% de la població no arriba als nivells d’activitat física saludable.)
• Consum diari de làctics, especialment làctics fermentats com el iogurt. Alguns estudis mostren que el consum de calci és insuficient en un 30% de la població.
• Hidratar-se amb aigua.

Data d'actualització:  21.11.2014