• Imprimeix

Protegiu els infants

Amb la fi del curs escolar, els infants gaudeixen de més temps de lleure. La realització d'activitats lúdiques, com anar amb bicicleta, comporten riscos per als més petits de la casa que cal evitar. 

La bicicleta i la seguretat infantil

Més enllà de ser una simple joguina, la bicicleta ajuda els infants a divertir-se fent una activitat física a l’aire lliure, generalment en companyia dels amics. Per millorar la seguretat, cal que un adult supervisi els més petits quan vagin en bicicleta, evitant aquells llocs que suposen un risc per la presència de vehicles de motor. És important que els infants portin sempre casc i altres elements de seguretat, i que la bicicleta tingui una mida apropiada a la seva alçada.

Seguretat infantil

Cada any, encara hi ha a Catalunya molts nens i nenes que pateixen accidents que els produeixen lesions de diversa gravetat. Per prevenir-los, és important que les famílies i les persones adultes que tenen cura dels nens coneguin els principals riscos i adoptin algunes mesures de seguretat infantil. 

Joguines saludables i segures

A l’estiu, amb la fi del curs escolar, els infants gaudeixen de més lleure. Les joguines són recursos molt útils per estimular el joc infantil, però a l’hora d’escollir-les cal tenir en compte algunes recomanacions per evitar riscos i protegir la salut dels menuts.

Data d'actualització:  19.06.2018