cartellV2

 

 

Amb la guia alimentària “Petits canvis per menjar millor" disposeu d'una nova eina per identificar aspectes claus que, amb petites modificacions, poden millorar de forma important la qualitat i la sostenibilitat de la vostra alimentació.

Cada proposta de canvi està presentada en una fitxa on trobareu la següent estructura:

  • Per què?
  • Recomanacions de consum
  • Receptes
  • Tingueu cura de l'entorn
  • Sabieu que...?
  • Més informació

 

Per a la creació d'aquest material s'ha partit de:

  • La revisió de l’evidència científica existent
  • Les dades aportades per diferents estudis: ESCA i ENALIA
  • L’experiència adquirida en les darreres dècades en el marc de l’estratègia PAAS
  • Les aportacions i consideracions de nombrosos professionals consultats (6 Departaments, 7 universitats, 6 societats científiques i col·legis professionals, i 10 entitats, fundacions, associacions de consumidors, ONG, etc.)
  • La consulta de guies internacionals, com Find your way (Suècia, 2015), amb l’adaptació corresponent al nostre entorn social, prioritats, producció i disponibilitat.

Quins petits canvis podeu fer per millorar la vostra alimentació?

Més

Més fruita, hortalisses, llegums, fruites fresques, vida activa i social

Canvieu a

Canvieu a aigua, aliments integrals, oli d'oliva verge extra

Menys

Menys sucre, sal, carn vermella i processada, aliments ultraprocessats