• Imprimeix

Atenció sanitària a les urgències

El sistema sanitari públic posa a la vostra disposició diversos recursos on us podeu adreçar en cas que us trobeu davant d’una urgència mèdica. Podeu anar al vostre centre d’atenció primària (CAP) i, fora del seu horari habitual, als centres amb atenció continuada, els quals estan en funcionament durant més hores.

Tinc una urgència. On m’adreço? Centres amb atenció continuada i urgent trobareu la relació d'aquests centres de tot el territori de Catalunya. 

En el cas que tingueu un problema de salut i creieu que necessiteu una atenció sanitària urgent, el Departament de Salut us recomana que truqueu primer al 061 CatSalut Respon, on metges i infermers us assessoraran sobre què cal fer en cada situació i us oferiran consells de salut; també us informaran sobre a quin centre us podeu adreçar i, si cal, us enviaran un professional sanitari a domicili o una ambulància. En definitiva, trucant al 061 podreu evitar-vos temps d’espera i desplaçaments innecessaris, ja que sempre us orientaran perquè acudiu, si cal, a un centre sanitari que s’adeqüi al vostre problema de salut. En cas d’emergència heu de telefonar al 112.

Data d'actualització:  18.01.2017