• Imprimeix

Formulari d'inscripció en línea

 

 
 
 
Activitat *
Cal seleccionar un curs.

Cal seleccionar un curs.
  (NOMÉS us podeu inscriure en aquest formulari on-line als cursos existents en el desplegable, si el curs no està donat d'alta, la inscripció no serà vàlida encara que us aparegui el Missatge de confirmació )
DADES PERSONALS
Nom *
Primer cognom * Segon cognom *
NIF / Passaport / NIE * (introduïu les dades sense punts, guions ni espais. Ex: 00000000A)
Sexe * Home Dona
Data naixement * (Ex: dd/mm/aaaa)
Lloc naixement *
Adreça * Codi postal *
Població * Província *
Telèfon * Telèfon mòbil *
Adreça electrònica *    
DADES PROFESSIONALS
Institució / Entitat * Delegació *
Càrrec / Posició *
Professió * Cal seleccionar una professió.Cal seleccionar una professió.

* Camps obligatoris

A l'enviar la vostra preinscripció us ha d'aparèixer a la pantalla un Missatge de confirmació i automàticament rebreu un missatge electrònic de confirmació d'enregistrament de les vostres dades, sinó és així la vostra petició no ha estat enregistrada. Si apareixen els camps del formulari marcats en color blau és que hi ha un error o manca un camp per completar, un cop corregit ha d'aparèixer el Missatge de confirmació.
 

MATRÍCULA

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les dades que consigneu en aquest formulari seran tractades en un fitxer, titularitat de la Subdirecció General d'Ordenació i Desenvolupament Professional de la Generalitat de Catalunya, amb la finalitat de gestionar la inscripció a l'activitat sol·licitada o d'informar sobre altres activitats organitzades per la pròpia Subdirecció General d'Ordenació i Desenvolupament Professional.

Si vostè no vol rebre cap tipus d'informació, si us plau marqui aquesta casella.


Així mateix, us informem que podreu exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició a les dades facilitades mitjançant notificació per escrit a la Subdirecció General d'Ordenació i Desenvolupament Professional, c/ Roc Boronat, 81-95. 1a planta. 08005 Barcelona.