• Imprimeix

Activitats 2016

La Jornada AUPA reuneix a tots els centres d’Atenció primària que formen o no part de la Xarxa, que desenvolupen activitats de comunitària. La Jornada permet l’intercanvi de coneixements i conèixer l’actualitat de la situació comunitària a Catalunya

Curs adreçat a metges, infermeres, treballadors socials, psicòlegs, membres del tercer sector social i qualsevol professional que desenvolupi projectes comunitaris.

> Més informació

> La inscripció a la XII Jornada AUPA ha estat tancada. Places exhaurides !!

Adreçat a professionals sanitaris d’obstetrícia i de pediatria.

L’objectiu d’aquest curs és actualitzar els coneixements en lactància materna i en l’abordatge dels problemes més habituals d’acord amb l’evidència disponible; en definitiva, aportar eines que us ajudin en la vostra tasca professional diària i us animin a continuar ampliant la formació en aquesta àrea.

> Places exhaurides !!

Aquest curs adreçat als professionals sanitaris del programa Salut i Escola vol oferir una aproximació al fenomen del consum de drogues entre la població jove, dotant als professionals d’eines i tècniques motivacionals per abordar-ho preventivament, especialment des de contextos educatius.

Els professionals sanitaris han de respondre de forma coherent a les diferents necessitats de salut que es plantegen a la nostra societat.

A partir d’intervencions desenvolupades des de l’atenció primària i en base a tallers per a la salut, el professional sanitari podrà abordar propostes de promoció i educació per a la salut per al col·lectiu d’adolescents en centres educatius.

Per a definir els objectius i plantejaments de la formació son necessaris coneixements, actituds i habilitats que permetin conèixer i comprendre el col·lectiu al que es dirigeixen.

 

Des del Programa de Salut Maternoinfantil de l’Agència de Salut Pública de Catalunya volem potenciar la formació continuada dels professionals sanitaris tant de l’àmbit hospitalari com de l’atenció primària relacionats amb la salut de les mares i dels nadons .

 

IV Jornades sobre la Formació Integral en Salut

Els propers 4 i 5 de març es portarà a terme una nova edició de les jornades sobre la formació integral en salut que coorganitza el Departament de Salut, la Fundació Congrés Català de Salut Mental i la Societat Catalana de Medicina Familiar i Comunitària.

Els objectius de l’edició d’enguany consisteixen en reflexionar, debatre i promoure actuacions i coneixement per fer front als reptes per la integralitat: formació, atenció i desenvolupament professional.

En aquest sentit, i a partir d’una metodologia que combina la presentació per part de persones expertes amb la reflexió grupal, es pretén aprofundir en els aspectes formatius relacionats amb l’encontre clínic des d’un punt de vista integral i biopsicosocial.

Per part del Departament del Salut participarà en Josep Roma, responsable d’Acreditació i Desenvolupament Professional, com a expert en formació per l’especialització de professionals en l’àmbit de la salut.

Les inscripcions a la jornada s’han de formalitzar d’acord amb les instruccions generals que es descriuen en el programa de la jornada mitjançant la Secretaria Tècnica de la Fundació Congrés Català de Salut Mental.

Data d'actualització:  30.12.2016