El Servei Català de la Salut i l'Agència de Salut Pública de Catalunya a Lleida s'adhereixen a la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura

Torna
Dijous, 20 de setembre de 2018
Imatge de la caminada

Imatge de la caminada

Un grup de 25 treballadors i treballadores de de la Regió Sanitària Lleida han participat avui, dijous, 20 de setembre, a la caminada de 20 minuts impulsada per l’Agència de Salut Pública de Catalunya i el Servei Català de la Salut (CatSalut) amb motiu de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, que se celebra del 16 al 22 de setembre.
 
La  subdirectora regional a Lleida i Alt Pirineu i Aran de Salut Pública, Mercè Bieto, ha explicat que “des del Departament de Salut sempre hem col·laborat amb l’ATM en el marc de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura i, aquest any, hem donat un pas més organitzant una activitat pròpia com és la caminada d’aquest matí”. Bieto ha destacat que “és important conscienciar a la ciutadania de la importància de canviar hàbits per reduir la contaminacó ambiental i acústica i al mateix temps, per millorar la salut, com, per exemple, fer desplaçaments a peu, en bicicleta, transport públic o vehicles elèctrics”.
 
En aquest sentit, la Setmana Europea de la Mobilitat promou hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables, així com visualitzar els canvis possibles en l’ús de l’espai públic, millorar la qualitat de l’aire i la reducció de la contaminació. Sota el lema ‘Combina i mou-te!’, la Setmana del 2018 a més de vetllar per una vida saludable, sostenible i segura, també promou la utilització de diferents modes de transport segons el desplaçament. 
 
Podeu veure totes les activitats organitzades a Lleida al següent web: