• Imprimeix

L'Agència de Salut Pública de Catalunya dona suport al Girona FC en recomanar no fumar a les graderies de Montilivi

Torna
Dimecres, 04 d'abril de 2018
  • Per donar a conèixer aquesta iniciativa el club ha llançat un vídeo promocional i està portant a terme una sèrie d’accions per conscienciar el públic de l’estadi de Montilivi
Després de portar a terme el programa Entorn sense fum a les portes d’entrada de l’estadi de Montilivi, l’any 2013, el Girona FC fa un pas més en el seu compromís contra el tabac i recomana no fumar a les graderies de l’estadi, recomanació que es va iniciar el passat diumenge en el partit que el va enfrontar al Llevant. Durant el partit es va repartir un fulletó entre els socis i aficionats que enunciava la iniciativa amb el lema “A l’estadi deixa el tabac fora de joc” i es va convidar a apagar les cigarretes a canvi d’una poma, gràcies a la col·laboració de Poma de Girona. Aquesta iniciativa rep la col·laboració i el suport de l’Agència de Salut Pública de Catalunya i de l’Ajuntament de Girona.
 
En la línia d’evitar l’exposició al fum ambiental del tabac i de disminuir el consum de tabac, el Girona FC aposta per unes graderies de Montilivi sense fum, i recomana a les persones fumadores que, en cas que vulguin seguir fumant, es dirigeixin als espais oberts situats als accessos, fora de les graderies. El Girona FC ampliarà la mesura a les instal·lacions de Torres de Palau.
 
L’Agència de Salut Pública de Catalunya dona suport a la iniciativa, que vol anar més enllà de la llei del tabac, i convida altres entitats a seguir aquesta línia i aconseguir més entorns lliures de tabac.
 
Per donar a conèixer aquesta iniciativa a la seva massa social, el Girona FC ha llançat un vídeo de la campanya i portarà a terme altres accions en els propers partits per anar conscienciant al públic de Montilivi d’aquesta nova realitat per protegir i fomentar la salut de les persones. El vídeo promocional es pot visualitzar a https://youtu.be/GWupf3WqZ_M