Accés al contingut Accés al menú de la secció
Ciutadania  > La salut de la A a la Z  > A - Z  > D  > Drogues
 

La salut de la A a la Z

 
 

Drogues


1
Drogues

Les tendències de consum de drogues han canviat al llarg dels últims anys en consonància amb els canvis socials. El tabac i l’alcohol continuen sent les dues substàncies més consumides i les que major part de les repercussions sanitàries tenen. Seguit del cànnabis i cocaïna.

A banda dels problemes derivats del consum de drogues físics i directes de les persones consumidores, s’ha de tenir en compte els efectes en altres persones que no consumeixen i l’impacte social que té en diversos entorns i circumstàncies (seguretat viària, accidentalitat laboral, pràctiques sexuals de risc, aspectes legals, etc..)

Trobareu més informació en el Canal Drogues, l’espai de referència, comunicació i intercanvi d’informació sobre el consum de drogues i problemes associats i la porta d’entrada d’altres webs específics de drogues de la Generalitat.

Al Canal Drogues es pot consultar la relació dels centres de tractament, els serveis d’informació i orientació en drogodependències i els recursos sanitaris disponibles.


Data d'actualització: 21.02.2014