Butlletí Salut Catalunya
Departament de Salut
Gener 2019 #84
Petits canvis per menjar millor

La nova guia alimentària és una nova eina per identificar aspectes claus que, amb petites modificacions, poden millorar de forma important la qualitat i la sostenibilitat de la vostra alimentació.

Llegiu-ne més

Notícies

shadow bottom
shadow bottom
shadow bottom
Marc Ramentol, nou director general de la Direcció General de Professionals de la Salut
Llegiu-ne més
shadow bottom
shadow bottom
shadow bottom
shadow bottom
Intercanvi de dades socials i sanitàries
Llegiu-ne més
shadow bottom
shadow bottom
shadow bottom
shadow bottom
shadow bottom
shadow bottom
Terminologia del càncer
Llegiu-ne més
shadow bottom
Informe de salut de Catalunya 2017
Llegiu-ne més
shadow bottom
Casos de malaltia pel virus del chikungunya, dengue i Zika a Catalunya
Llegiu-ne més
shadow bottom
Guia per al maneig dels medicaments d’alt risc
Llegiu-ne més
Investigació de residus en aliments d’origen animal
Llegiu-ne més
Nou material per a la formació en salut comunitària
Llegiu-ne més
Guia de pràctica clínica sobre glaucoma d'angle obert
Llegiu-ne més
Atles de variacions en cirurgia oncològica digestiva: càncer d'esòfag (2005-2016)
Llegiu-ne més
Atles de variacions en cirurgia oncològica digestiva: càncer de pàncrees (2005-2016)
Llegiu-ne més
shadow bottom
shadow bottom
shadow bottom
shadow bottom
shadow bottom
@salutcat Salut Imprimeix
Butlletins anteriors | Alta | Baixa | Contacteu
Generalitat de Catalunya · Departament de Salut